تلاش و پشتکار

درباره ما

    مشاور ارشد کنکور روانشناسی
    مرکز تخصصی مشاوره داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی و علوم تربیتی،معرفی بهترین منابع کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، منابع کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی، منابع کارشناسی ارشد مشاوره، منابع کارشناسی ارشد علوم تربیتی،ارائه خدمات مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد روانشناسی،مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد مشاوره، مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد علوم تربیتی

موضوعات

پشتيباني آنلاين

    پشتيباني آنلاين

تبلیغات

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 68
    کل نظرات کل نظرات : 2
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 2
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 480

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 200
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 91
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 3
    آي پي امروز آي پي امروز : 45
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 59
    بازدید ماه بازدید ماه : 3,588
    بازدید سال بازدید سال : 37,777
    بازدید کلی بازدید کلی : 481,902

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 18.117.184.189
    مرورگر مرورگر : Safari 5.1
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403

خبرنامه

    براي اطلاع از جدیدترین مطالب در خبر نامه سایت عضو شوید

آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

پشتکار عامل اصلی موفقیت

پشتکار عامل اصلی موفقیت
 


اگر زندگی مردان و زنان بزرگ را و کسانی که به نحوی در پیشرفت جامعه بشری تاثیر داشتند و تحولی در دنیا و زندگی بشر ایجاد کردند بررسی کنیم به این نکته مهم میرسیم که پشتکار فراوان یکی از عوامل اصلی موفقیت این افراد بوده است.یقین بدانید که بدون پشتکار هیچ کار بزرگی انجام نخواهد شد.مثبت اندیشی و بزرگ اندیشی به تنهایی برای رسیدن به درجات عالی یا رسیدن به پیشرفتها و موفقیتها و تحولات بزرگ کافی نیست .هنگامی که فکر و اندیشه تان را عوض کردید و افکار و اندیشه های بزرگ را وارد ذهنتان کردید بعد از آن باید وارد عمل شوید و مقدمات محقق شدن فکر و اندیشه بزرگتان را فراهم کنید . اینکه فقط اندیشه های بزرگ را یک به یک وارد فکرتان کنید و گمان هم بکنید که با ورود افکار بزرگ زندگیتان هم بزرگ میشود ٬ این بیشتر خیالبافیست و اتفاقا افراد زیادی هم خصوصا جوانان به آن مبتلا هستند.اما آن بزرگ اندیشی و تحول فکری که موجب ایجاد یک تغییر و تحول بزرگ در خود ٬ دیگران ٬ جامعه و دنیا میشود لازمه اش پشتکار فراوان است .اگر پشتکار نداشته باشید بعد از مدتی که از شروع کار گذشت چه بسا خسته و ناامید شوید و در نتیجه کارتان را در نیمه راه متوقف کنید .
پشتکار
بعضی افراد با این که از هوش و استعداد کافی برخوردارند و زمینه های رشد و تعالی نیز برای آنان فراهم است، ولی پیشرفت چندانی ندارند. این ناکامی بیشتر به دلیل نداشتن همت و پشتکار کافی است. در مقابل، افراد بی استعدادی را می بینیم که با پشتکار و تلاش و پی گیری همه جانبه به بهترین موفقیت ها نایل می شوند. باری، آدمی با پشتکار می تواند بسیاری از ضعف ها و ناتوانی های خود را جبران کند و به پیروزی های عالی دست یابد.
صبر و شكیبائی و استقامت بردباری از شیوه مردان بزرگ و كامیاب جهان است. صبر شكیبائی كه یك فضیلت عالی انسانی است گاهی با یك رذیله اخلاقی به نام سستی و تنبلی و دست روی دست گذاردن و تن به تقدیر و قضا دادن و زیر بار هر گونه تعدی و ستم رفتن اشتباه می‌شود. در صورتی كه شكیبائی بردباری و استقامت و پشتكار، ضامن سعادت و كامیابی است، و بیحالی و بیعاری و سستی و تنبلی موجب تیره روزی و بدفرجامی. اكنون ما این دو حالت متضاد را با نقل مثالهای گوناگون از هم جدا می‌سازیم:
ممكن است تصور شود كه این عامل پیروزی به نام استقامت پشكار باید در دومین رمز موفقیت كه به نام كار و كوشش ‍ گذشت ادغام گردد. در صورتی كه چنین نیست. چه بسا افرادی در آغاز كار روح كار و كوشش دارند ولی موقعی كه به شدائد و سختیها بر می‌خورند فوق العاده ناتوان می‌شوند. لذا باید بردباری را پشتوانه كار و كوشش شمرد و انگیزه ای برای ادامه كار دانست. 
موفقیتها یكنواخت نیست، دیر و زود دارد، هرگز نبایست انتظار داشت در همه كارها یكنواخت و یكزمان موفق گردیم. وضع كارها با هم فرق دارد، چه بسا كارهای آسانی در شرائط پیچیده ای قرار می‌گیرند. وانگهی استعداد و شایستگی یكسان باشند، ولی هوش و درك آنها از نظر درجه و شدت و ضعف با هم فرق داشته باشد. چه بسا ممكن است یك نفر كاری را در ظرف یك سال بیاموزد و مشكلات آن را در همان مدت برطرف سازد.این دلیل آن نیست كه همه بایست آن را در همان مدت بیاموزند. 


تاریخ ارسال پست: دوشنبه 12 خرداد 1393 ساعت: 15:46