آشنایی با فنون و مهارت های تست زنی

درباره ما

    مشاور ارشد کنکور روانشناسی
    مرکز تخصصی مشاوره داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی و علوم تربیتی،معرفی بهترین منابع کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، منابع کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی، منابع کارشناسی ارشد مشاوره، منابع کارشناسی ارشد علوم تربیتی،ارائه خدمات مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد روانشناسی،مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد مشاوره، مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد علوم تربیتی

موضوعات

پشتيباني آنلاين

    پشتيباني آنلاين

تبلیغات

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 68
    کل نظرات کل نظرات : 2
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 480

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 235
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 91
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 1
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 3
    آي پي امروز آي پي امروز : 76
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 59
    بازدید ماه بازدید ماه : 3,623
    بازدید سال بازدید سال : 37,812
    بازدید کلی بازدید کلی : 481,937

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 18.227.111.58
    مرورگر مرورگر : Safari 5.1
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403

خبرنامه

    براي اطلاع از جدیدترین مطالب در خبر نامه سایت عضو شوید

آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

تکنیک های تست زنی در کنکور

تکنیک های تست زنی در کنکور

 

 

در مورد چگونگي تست زدن دو موضوع عمده مطرح مي‌شود، يكي تكنيك‌ها و شرايط تست زدن و دوم مديريت و برنامه‌ريزي تست. تكنيك‌ها وشرايط شامل نكاتي است كه بايد براي شروع تست زدن و هم چنين در حين آن رعايتكنيد، تا بتوانيد در اين كار مهارت و تسلط كافي و لازم را به دست بياوريد. مديريت و برنامه‌ريزي تست هم مبحث جديدي است كه براي اولين بار به طور مكتوب مطرح مي‌شود. داوطلبان موفق كنكور ، به كارگيري چنين روشي را از عوامل موفقيت خود مي‌دانند.

 

تكنيك ها و شرايط

 

۱) هيچ وقت قبل از مطالعه كامل درس، به تست زدن نپردازيد. قبل از شروع به حل تست‌هاي يك مبحث درسي، آن مبحث را به طور كامل و دقيق مطالعه كنيد و مطمئن شويد به درستي آن را درك كرده ايد. در غير اين صورت، زدن تست كاري اشتباه و بي‌فايده است و حتي مي‌تواند شما را دل‌سرد كند و علاقه و انگيزه شما را از بين ببرد.

 

۲) با تست هاي ساده شروع كنيد. بلافاصله بعد از مطالعه و يادگيري يك مبحث درسي به سراغ تست‌هاي مشكل و پيچيده‌تر نرويد. حل تست‌هاي ساده مي‌تواند تسلط شما را در آن مبحث درسي بيشتر كند و همچنين علاقه و انگيزه بيش‌تري نسبت به ادامه‌ي كار در شما ايجاد نمايد.

 


تاریخ ارسال پست: جمعه 02 خرداد 1393 ساعت: 22:18

مهارت های پاسخگویی به سوالات چهارگزینه ای

مهارت های پاسخگویی به سوالات چهارگزینه ای

 

 

استراتژی پاسخ‌گویی به سؤالات چهارگزینه‌ای

 

 هنوز روزهای زیادی به آزمون کارشناسی ارشد مانده است. الان فصل آمادگی برای آزمون‌های پیش روست؛  بخشی از کار مطالعه‌ی کافی و صحیح منابع است و بخشی از کار هم تمرین مدیریت جلسه‌ی آزمون. بخشی اصلی مدیریت آزمون ـ جدای از زمان ـ به چگونگی پاسخ به سوالات چهارگزینه‌ای مربوط است. پاسخ‌گویی به هریک از سوالات آسان، متوسط و سخت روش خاصی را می‌طلبد که در به هدر نرفتن وقت در جلسه‌ی آزمون تاثیر زیادی دارد. در این یادداشت به این موضوع پرداخته شده است. 

ارزیابی و ارزش‌گذاری برای ما همیشه با دلهره و اضطراب همراه بوده است. با پیشرفت علم، پیچیده‌تر شدن هدف آموزش و بالا رفتن تعداد دانش‌آموزان، به طبع شرایط ارزش‌گذاری و ارزیابی نیز بسیار مشکل‌تر شده است و در دنیای رقابت برای کسب نمره‌های بهتر و بالاتر، بد نیست از روش‌های مناسب برای پاسخ‌گویی به انواع سؤالات امتحانی آگاهی داشته و در مواقع لزوم آن‌ها را به‌کار ببندیم. 

سؤالات چهارگزینه‌ای یکی از رایج‌ترین انواع سؤالات امتحانی است. همان‌طور که می‌دانید سؤالات این نوع امتحانات از ۲ بخش تشکیل می‌شود؛ بخش اول عبارت یا سؤال است و بخش دوم گزینه‌هایی است که باید آزمون‌دهندگان از میان آن‌ها پاسخ صحیح را انتخاب کنند. 

 


تاریخ ارسال پست: جمعه 02 خرداد 1393 ساعت: 22:16

نکات مهم در تست زنی

نکات مهم در تست زنی

در زمان تست زدن لازم است به نکات زیر توجه شود

 

۱) با توجه به اینکه در یک درس امتیاز و ضریبی که به یک تست ساده تعلق می گیرد به یک تست در سطح متوسط و مشکل نیز تعلق می گیرد، در نتیجه لزومی ندارد خود را در بدو امر درگیر سوالات مشکل کنیم.

 

۲) زمانی که جهت پاسخگویی به تست تعلق می‌گیرد کاملا محدود و استاندارد می باشد.

 

۳) هر پاسخ صحیح یک نمره و به هر پاسخ غلط یک سوم نمره منفی تعلق می گیرد و اگر سوالی بدون پاسخ باشد نمره مثبت یا منفی ندارد. فرمول روبرو می تواند تاثیر نمره منفی را بخوبی نشان بدهد.

۱۰۰ × تعداد پاسخ غلط - ۳ ×تعداد پاسخ صحیح

= نمره هر درس ×۳تعداد کل سوالات

 

 


تاریخ ارسال پست: جمعه 02 خرداد 1393 ساعت: 22:06