خواب مناسب

درباره ما

    مشاور ارشد کنکور روانشناسی
    مرکز تخصصی مشاوره داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی و علوم تربیتی،معرفی بهترین منابع کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، منابع کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی، منابع کارشناسی ارشد مشاوره، منابع کارشناسی ارشد علوم تربیتی،ارائه خدمات مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد روانشناسی،مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد مشاوره، مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد علوم تربیتی

موضوعات

پشتيباني آنلاين

    پشتيباني آنلاين

تبلیغات

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 68
    کل نظرات کل نظرات : 2
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 2
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 480

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 98
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 163
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 1
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 17
    آي پي امروز آي پي امروز : 26
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 76
    بازدید ماه بازدید ماه : 261
    بازدید سال بازدید سال : 34,450
    بازدید کلی بازدید کلی : 478,575

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 3.138.116.20
    مرورگر مرورگر : Safari 5.1
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403

خبرنامه

    براي اطلاع از جدیدترین مطالب در خبر نامه سایت عضو شوید

آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

چطور شب ها خوب بخوابیم؟

چطور شب ها خوب بخوابیم؟

راهنمایی های زیر می تواند به آمادگی بدن شما کمک کند تا راحت تر بخوابید، و احتمال کمتری برای قطع شدن خواب به وجود آید، و برای مغز شما سود مند تر باشد.
• سروتونین هورمونی است که باعث خوابیدن می شود، شما با خوردن گوشت بدون چربی، ماهی، تخم مرغ، سویا، اسفناج، هویج، عدس، سیب زمینی و پنیر کم چرب می توانید میزان سرتونین و همچنین ویتامین ب 6 بدن خود را افزایش دهید.
• قبل از خواب یک لیوان شیر کم چرب و گرم میل نمایید.
• خود را به میزان زیاد در معرض روشنایی روز قراردهید، چرا که نور برای تولید سرتونین در بدن ضروریست.
• غذاهای سرشار از کلسیم، منیزیم، و سیلیکون برای آرام بخشی به مغز بخورید، نظیر کلم بروکلی، جعفری، تره فرنگی، اسفناج، بادام، کنجد، نخود، لوبیا، عدس، برنج سبوس دار، موز، و کشمش.
• شبها در ساعت معینی بخوابید و مهم تر از آن صبح راس ساعت معینی از خواب برخیزید این یک عادت خوب برای خواب است.
 

تاریخ ارسال پست: شنبه 03 خرداد 1393 ساعت: 11:59

تکنیک های یک خواب خوب

تکنیک های یک خواب خوب
 

• یک روش روزمره برای آرامش قبل از خواب ایجاد کنید. مثلا یک ساعت قبل از خواب دوش آب گرم بگیرید و یا ماساژ و یا یوگا کار کنید.
• بدن و ذهن خود را قبل از خواب بیش از حد تحریک نکنید.
• اگر متوجه شدید که نمی توانید بخوابید با یک حالت دلواپسی در رخت خواب نمانید. برخیزید و کتابی بخوانید و یا یک کار خسته کننده انجام داده و هر وقت احساس خواب آلودگی کردید به رخت خواب بروید.
• از خوردن غذاهای سنگین قبل از خواب بپرهیزید. شام قبل از ساعت 8 باید خورده شود.
• حداقل 8 ساعت قبل از خواب از مصرف محرک هایی نظیر کافئین و یا سیگار خود داری کنید.
• شرایط محیطی خواب خوب نظیر تشک راحت، تهویه هوا و نور مناسب اتاق خواب و غیره را فراهم کنید.
• خواب در طول روز برای تجدید قوا نباید بیشتر از 15 تا 25 دقیقه بیشتر طول بکشد در غیر این صورت ممکن است شب نتوانید بخوابید.
• مغز خود را در طول روز با مقدار زیادی فعالیت ذهنی درگیر کنید تا در هنگام خواب احساس خواب آلودگی کنید.

اگر هنوز هم نمی توانید خوب بخوابید ناراحت یا افسرده نشوید، چرا که این کار مشکل را دو چندان می کند. موارد فوق را رعایت کنید حتما نتیجه خواهید گرفت.
 

تاریخ ارسال پست: شنبه 03 خرداد 1393 ساعت: 11:58

رابطه خواب و یادگیری

رابطه خواب و یادگیری

 

 


خواب کافی برای عملکرد صحیح مغز جنبه حیاتی دارد یعنی اهمیت آن کمتر از هوا، آب و غذا نیست.خوبخوابیدن در شب یکی از بهترین راه های تقویت نیروی مغز است.هر کس به میزان متفاوتی از خواب نیاز دارد.کیفیت خواب مهم تر از کمیت آن است.7 ساعت خواب در شب به نظر سودمندترین است.شاید احساس کنید که مجبور هستید برای درس خواندن از خواب خود کم کنید، اما این راه افزایش بهره وری در مطالعه نیست و در حقیقت این عمل اثر عکس دارد. نقش خواب در افزایش یادگیری بسیار مهم است. یادگیری های اخیر بدون خواب کافی پس از آن، به طور موثر بر حافظه دراز مدت سپرده و تثبیت نمی شوند. لذا به دانشجویان توصیه می شود روزهای قبل از آزمون خواب و تغذیه کافی و مناسب داشته باشد. خواب های پراکنده در روز نمی تواند جایگزین خواب و پیوسته شبانه باشد. خواب های در طول روز تنها پس از ۴ ساعت فعالیت مستمر به اندازه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و جهت استراحت مغز مفید است. 

پژوهشگران سوئیسی معتقدند که مطالب فرا گرفته شده در طول روز، هنگام خواب به طور خودکار تعمیق می ‌شوند. نتیجه تحقیقات متعدد نشان داده است یک دوره خواب پس از به دست آوردن یک تجربه جدید می تواند تاثیرات یادگیری را تسهیل کند و این بهبود ناشی از تغییر در عملکرد مناطقی از مغز است که به یادگیری مربوط است.البته بهترین وقت خواب، چند‌ساعت قبل از نیمه‌شب است چراکه از ساعت 9شب تا نیمه‌شب، ترشح هورمون ملاتونین که نقشی اساسی در خواب داشته و باعث تنظیم ساعت داخلی بدن می شود،آغاز می گردد .مقدار کافی ملاتونین در بدن، تاثیرات مثبتی بر وضعیت روحی-روانی انسان می گذارد و در اثر بیداری افراد تا نیمه‌شب، میزان این هورمون، کاهش می‌یابد. همچنین یکی از دلایل اهمیت خواب شبانه، با توجه به اثر ملاتونین بر روی سیستم ایمنی بدن، بالابردن میزان ایمنی بدن در برابر بیماری‌هاست. محققان بر این باورند افراد قبل و بعد از یادگیری برای تثبیت یادگیری نیاز به خواب دارند، زیرا فقدان خواب در سیستم عصبی و توانایی افراد تاثیر می‌گذارد.


تاریخ ارسال پست: شنبه 03 خرداد 1393 ساعت: 11:49